Tjenester

Eiken Maritime sørger for at fartøyets fremdriftssystem fungerer problemfritt med eksperttjenester innen reservedeler, ombordinspeksjoner og vedlikehold for Centa, Stromag og Jaure koblinger.

PÅLITELIGE TJENESTER FOR MARitime FREMDRIFTSSYSTEMER

Fremdriftssystemet er en kritisk komponent for å håndtere ethvert fartøy, da det er ansvarlig for å drive skipet fremover. En effektiv reservedelstjeneste er essensiell i denne sammenhengen, og gir nødvendige komponenter for å reparere eller erstatte vitale deler raskt.
Med robuste vedlikeholdspraksiser og en pålitelig servicepartner, kan mange potensielle problemer løses effektivt før de eskalerer til store problemer til sjøs. For å sikre at fartøyet ditt opererer med fullt funksjonell teknologi til enhver tid, kreves kontinuerlig oppmerksomhet fra dyktige teknikere og tilgang til oppdaterte reservedeler.

Riktig reparasjon og vedlikehold er uunnværlig for optimal ytelse av fartøyets fremdriftssystemer. Eiken Maritime gjennomfører ombordinspeksjoner for Centa, Stromag og Jaure koblinger, og sjekker driftstimer, gummihardhet, permanent innstilling og sprekkmåling.

Vår servicepartner, NorWest Marine Services, støtter installasjon og vedlikehold av våre koblinger og tilbyr CIP-rengjøring for platevarmevekslere.

Kontakt oss i dag

Kontakt Eiken Maritime for ekspertveiledning og førsteklasses marineløsninger. Ta kontakt i dag for å diskutere dine spesifikke behov og oppdag hvordan vi kan forbedre dine operasjoner, vårt erfarne team er her for å hjelpe.