After sales

Eiken Maritimes ettersalgstjenester sikrer optimal drivlinjeytelse med ekspertkonsultasjoner, årlige rapporter og originale reservedeler. Utsendelse samme dag er tilgjengelig for lagervarer.

OMFATTENDE STØTTE FOR HASTESAKER

Eiken Maritime leverer og tilbyr reservedeler fra vårt lager på Borgeskogen, Vestfold. For lagervarer tilbyr vi utsendelse samme dag hvis nødvendig. Vår ettersalgsavdeling går utover kun å selge reservedeler for Centa-koblinger. Vi konsulterer aktivt med kunder for å optimalisere levetiden til drivlinjen, og sikrer riktig tilstandsbasert vedlikehold. Våre tjenester inkluderer årlige rapporter, ombordinspeksjoner og grundige diskusjoner med skipsredere og operatører. Disse tiltakene har som mål å maksimere komponentenes operasjonelle levetid, sikre samsvar med klasse TVA, opprettholde fartøyets driftstid og til slutt redusere girkasse- og generatorhavari.

For SPX Flow APV støtter vi skipsredere, reparasjonsverft, reparasjonsselskaper, industriselskaper og fiskeoppdrettere med kapasitetsjusteringer, tilbyr nye beregninger, teknisk støtte, CIP-rengjøring og detaljerte tegninger for å møte deres spesifikke behov.
Heat plate exchangers.

Reservedeler

For hastesaker kan vårt lager, med rundt 5000 Regal Rexnord Centa lagerdeler, støtte din sikre og lønnsomme drift.

For SPX APV-kjølere gir vår ettersalgsavdeling originale reservedeler, inkludert pakninger, foringer og plater.

For Sunrui BWTS gir vår ettersalgsavdeling originale reservedeler fra lager i sentral-Europa.

Kontakt oss i dag

Kontakt Eiken Maritime for ekspertveiledning og førsteklasses marineløsninger. Ta kontakt i dag for å diskutere dine spesifikke behov og oppdag hvordan vi kan forbedre dine operasjoner, vårt erfarne team er her for å hjelpe.