Om oss

Eiken Maritime AS tilbyr omfattende tjenester innen marineagentur, distribusjon, service og rådgivning. Vårt team har til sammen 90 års erfaring innen drivlinjer, roterende maskineri, tekniske ombordoperasjoner og maritim prosjektledelse. Vi består av seks dedikerte fagfolk i selskapet og vår servicepartner, som jobber sammen for å levere eksepsjonelle resultater for våre kunder.

BRANSJEERFARING OG FORPLIKTELSE

Hos Eiken Maritime er vi stolte av vår dype bransjekunnskap og forpliktelse til fremragende kvalitet. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av tjenester, og sikrer at vi møter de forskjellige behovene til våre kunder i den maritime sektoren. Fra å tilby punktlige og pålitelige marineagenturtjenester til å levere høykvalitets distribusjon og teknisk støtte, er vi dedikert til å forbedre den operasjonelle effektiviteten og ytelsen til dine fartøy.
Big boat on the ocean.

SERTIFISERT SALGSAGENT OG DISTRIBUTØR

Vi er sertifisert salgsagent og distributør for flere ledende marine merker, inkludert:

  • RegalRexnord Centa Marine Couplings: Tilbyr robuste og pålitelige koblingsløsninger for ulike maritime applikasjoner.
  • WinGD 2-takts hovedmotorer og hybridsystemer: Leverer avanserte fremdriftssystemer som forbedrer fartøyets ytelse og drivstoffeffektivitet.
  • CSSC Sunrui ballastvannbehandlingssystemer, drivstoffsystemer og ombord karbonfangst: Tilbyr banebrytende miljøløsninger for å oppfylle regulatoriske krav og fremme bærekraft.
  • SPX Flow APV platevarmevekslere: Leverer høyeffektive varmevekslerløsninger for effektiv termisk styring.

Din pålitelige partner

Hos Eiken Maritime er vi mer enn bare en tjenesteleverandør; vi er din pålitelige partner i å navigere kompleksitetene i maritim industri. Vår dedikasjon til kundetilfredshet og bransjeledelse driver oss til kontinuerlig å forbedre og utvide våre tjenester. Vi samarbeider tett med skipsredere, operatører og industriselskaper for å levere skreddersydde løsninger som adresserer deres spesifikke utfordringer og mål. Vårt oppdrag er å tilby førsteklasses marinetjenester og løsninger som forbedrer effektiviteten, påliteligheten og bærekraften til våre kunders operasjoner, og sikrer deres suksess i den konkurransedyktige maritime industrien.

Våre verdier

  • Fremragende kvalitet: Vi streber etter de høyeste standardene i alt vi gjør.
  • Integritet: Vi driver vår virksomhet med ærlighet og åpenhet.
  • Innovasjon: Vi omfavner nye teknologier og tilnærminger for å levere overlegne løsninger.
  • Kundefokus: Vi prioriterer våre kunders behov og suksess.

Kontakt oss i dag

Kontakt Eiken Maritime for ekspertveiledning og førsteklasses marineløsninger. Ta kontakt i dag for å diskutere dine spesifikke behov og oppdag hvordan vi kan forbedre dine operasjoner, vårt erfarne team er her for å hjelpe.