Rådgivning

Ledende innen marine drivlinjeløsninger, Eiken Maritime utmerker seg i design, utvikling og grønne overgangstjenester for hydrogen-, batteri-, hybrid- og dieselsystemer. Din partner i maritim innovasjon.

Rådgivningstjenester

Eiken Maritime leverer et spekter av førsteklasses, fullt integrerte tjenester for marine drivlinjer og transmisjonssystemer, inkludert design, utvikling og nisjeløsninger. Vårt team er spesialisert på den grønne overgangen innen maritim sektor. Eiken Maritime tilbyr et bredt utvalg av tjenester på tvers av den maritime sektoren, inkludert hydrogen-drevne fartøy, rene batterisystemer, hybridsystemer og tradisjonelle diesel drivlinjer. Vi tilbyr omfattende tjenester som dekker hele designprosessen, produktmodifikasjoner/-integrasjoner, tegnegodkjenninger, klassegodkjenninger TVA (Torsjonsvibrasjonsanalyser), installasjonsstøtte og igangkjøring.

Kontakt oss i dag

Kontakt Eiken Maritime for ekspertveiledning og førsteklasses marineløsninger. Ta kontakt i dag for å diskutere dine spesifikke behov og oppdag hvordan vi kan forbedre dine operasjoner, vårt erfarne team er her for å hjelpe.